Wie is Kevin?

Kevin

Al heel zijn leven woont Kevin van der Linden in Brakel, Bommelerwaard, Gelderland. Kevin is twintig jaar en heeft zijn atheneumdiploma, met alle exacte vakken en als extra Latijn en Informatica, in het schooljaar 2006/2007 met succes binnengehaald. Sinds september 2007 studeert hij Technische Natuurkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven, oftewel de TU/e.

Zoals gezegd woont Kevin heel zijn leven al in Brakel. Daar woont hij samen met zijn moeder, zijn vader en zijn jongere broertje in een twee-onder-één-kap-huis.

In zijn vrije tijd is Kevin met verschillende dingen bezig: vogels, muziek, elektrisch en klassiek gitaarspelen... en natuurlijk Vogels in Nederland.

Sinds 2004 is Kevin lid van de vrijwillige weidevogelbescherming. Dit is een organisatie die (bijna) geheel draait op vrijwilligers en de vrijwillige medewerking van en samenwerking met agrariërs. De doelstelling is om het broedsucces van de weidevogels te verbeteren. In het broedseizoen gaan deze vrijwilligers het veld in om nesten te ontdekken en te markeren. De boer maait/ploegt/etc. vervolgens om de nesten heen. Voor een echte vogelliefhebber als Kevin is dit natuurlijk dè manier om de natuur te helpen en zelf dichterbij de natuur te komen. Wat is immers mooier dan een kievietjong dat voor je voet wegschiet uit het hoge gras?

Over Kevins muzieksmaak valt niet te twisten: deze is echt verschrikkelijk. Het varieert van Power Metal (Sonata Arctica en Dragonforce) tot Melodic Death Metal (Children of Bodom en In Flames) tot Gothic Metal (Evanescence, Within Temptation). Kortom verschrikkelijk. Voor degene die meer willen weten kunnen kijken op Kevins Last.fm account. Hier staat alvast een voorproefje:


Versie 2.2 © Niets van deze site mag letterlijk, zonder toestemming van de auteur, worden gebruikt of verspreid worden. Dit geldt ook voor de afbeeldingen.