Over Vogels in Nederland

Deze website is gemaakt door Kevin van der Linden en Aron van Geffen. Hoewel Aron in de eerste jaren veel heeft gedaan voor Vogels in Nederland, heeft hij nu het beheer en onderhoud geheel aan Kevin overgedragen. Niets van deze site mag gebruikt worden voor andere sites of andere manieren van publicatie mits met uitdrukkelijke toestemming van de auteurs.

Vogels in Nederland is, met uitzondering van enkele open source scripts, helemaal door Kevin en Aron geschreven. Aangezien er verschillende browsers (surfprogramma's) zijn is het moeilijk om te zorgen dat deze site overal hetzelfde wordt weergegeven. Ik probeer deze site door Internet Explorer 6.0 en 7 en voor Mozilla Firefox goed te laten zien. Naar mijn mening zijn dat de belangrijkste browsers, gezien het gebruik en het percentage bezoekers op Vogels in Nederland met andere browsers. Mocht dit niet gelukt zijn, stuur een berichtje en er wordt naar gekeken.
Verder probeer ik de site zo veel mogelijk uit valid XHTML 1.0 en CSS 2.1 te laten bestaan. De validator van W3C wordt bij elke pagina gebruikt en fouten worden verbeterd.
Het doel achter de site is informeren; het is slechts een hobby. Als hier fouten staan komen ze waarschijnlijk door de fouten in mijn kennis. Ook al probeer ik alles zo goed mogelijk bij te houden, je kunt niet alles weten.

Alle foto's die op deze site tentoongesteld zijn, zijn met toestemming en copyrightvermelding van de fotograaf of sitemanager verkregen. Als u foto's nodig heeft moedigen wij u aan deze op dezelfde manier te verkrijgen, via de eigenaar. Vragen of opmerkingen kunt u gemakkelijk via de link 'contact' links in het menu kwijt.

Kevin van der LindenDesign en ontwerp: Aron van Geffen
Kevin van der Linden
Scripting: Aron van Geffen
Artikelen: Kevin van der Linden
Aron van Geffen
Vogelbescherming Nederland (vogels in de winter en nestkasten)
Met dank aan: Vogelbescherming Nederland
Microsoft Encarta Encyclopedie
Foto's van: Larry Kef
www.vogelfotos.nl
www.benvandenbroek.com/
Ad de jong
Deze site is vermeld op: Aaronweb
vogelaar.startpagina.nl
Arcadeforum
Versie 2.2 © Niets van deze site mag letterlijk, zonder toestemming van de auteur, worden gebruikt of verspreid worden. Dit geldt ook voor de afbeeldingen.